Vybavení do provozoven
Zahradní čerpadla

Čerpadlo kondenzátu 18 l/h 19 dB do 8 kW - Zahradní čerpadla ulsonix

4.8 (5)
1 599 Kč 2 099 Kč 24% Sleva

Nový produkt Čerpadlo kondenzátu 18 l/h 19 dB do 8 kW - Zahradní čerpadla ulsonix od dodavatele kvalitních produktů ulsonix snadno můžete získat zde nyní v akci. Právě lze objednat jen za 1 599 Kč.

EAN: 4062859205728
Dostupnost: Skladem
Výrobce/Značka: ulsonix
Prodejce: Expondo
Vylepšete svou klimatizaci čerpadlem kondenzátu od společnosti ulsonix! Čerpadlo spolehlivě odvádí kondenzovanou vodu z klimatizací, chladniček, tepelných čerpadel a dalších systémů, kde dochází ke kondenzaci. To se vyplatí zejména v prostředí, kde potřebujete klid, jako jsou hotely, kanceláře nebo konferenční místnosti. Nízký šum 19 dB je sotva slyšitelný.
 Čerpadlo na kondenzát nabízí mnoho výhod - ať už v ohřevném nebo klimatizačním systému. Rychlým odstraněním kondenzátu se tak zvyšuje výkon systému. Přitom automaticky odvádí nahromaděnou kondenzovanou vodu. Ušetříte tak čas i peníze, protože nemusíte vodu odstraňovat ručně ani najímat pracovníky údržby. Kromě toho se správným zdvižným čerpadlem zachováte dlouhou životnost klimatizace. Pravidelné odčerpávání vody zabraňuje předčasné korozi, a tím i poruchám nebo poškození systému.
 Čerpadlo pro odvod kondenzátu pracuje velmi úsporně s maximální spotřebou energie 3 W. Čerpadlo je vhodné pro nástěnné jednotky do 8 kW. Průtok dosahuje 18 l/h.

Porovnání cen

Expondo
Čerpadlo kondenzátu 18 l/h 19 dB do 8 kW - Zahradní čerpadla ulsonix
1 599 Kč

Související produkty

Prozkoumejte více z kategorie Zahradní čerpadla

Zboží stejné značky

Prozkoumejte více od značky ulsonix