Vybavení do provozoven
Akumulátory 18 V

DeWALT DCB184LR LANYARD READY 18 V XR zásuvný akumulátor 5,0 Ah Li-Ion

3.2 (9)
2 354 Kč

Výjimečný kousek DeWALT DCB184LR LANYARD READY 18 V XR zásuvný akumulátor 5,0 Ah Li-Ion od značky s dobrým jménem DeWALT jde sehnat tady a teď opravdu výhodně! Akční cena již od 2 354 Kč vč. DPH.

EAN: 5035048750537
Dostupnost: Skladem
Výrobce/Značka: DeWALT
Prodejce: Ruční-nářadí.cz
  • Originální akumulátor: DeWALT DCB184 akumulátor 18V 5,0Ah XR Li-Ion je zárukou prvotřídní kvality od renomovaného výrobce.
  • Inovativní technologie: Nový akumulátorový systém XR od společnosti DeWALT nabízí široký výběr výkonného a trvale zatížitelného akumulátorového nářadí pro různé oblasti a způsoby použití.
  • Vysoká kapacita a výdrž: Lithium-iontové akumulátory XR se vyznačují vysokou kapacitou a dlouhou provozní dobou, což umožňuje rychlé dokončení pracovních úkolů.
  • Lehká konstrukce, silný výkon: Navzdory výkonu 18V má akumulátor XR Li-Ion lehkou konstrukci srovnatelnou s bateriemi typu NiCd/NiMH 12V, což zaručuje pohodlné a efektivní použití.
  • Bez problémů s vybíjením: Díky absenci paměťového efektu a minimálnímu samovolnému vybíjení poskytuje akumulátor maximální produktivitu a minimalizuje prostoj.
  • Univerzální kompatibilita: Kompatibilní s každým nářadím DeWALT XR Li-Ion s napájecím napětím 18V, což zajišťuje širokou možnost využití.
  • Vynikající výkon: Akumulátor nabízí vynikající elektrické parametry, které splní požadavky i nejnáročnějších úkolů.

Detaily

Napětí akumulátoru 18 V
Kapacita akumulátoru 5,0 Ah
Typ akumulátoru Li-ion
Výrobce DeWALT

Porovnání cen

Ruční-nářadí.cz
DeWALT DCB184LR LANYARD READY 18 V XR zásuvný akumulátor 5,0 Ah Li-Ion
2 354 Kč

Související produkty

Prozkoumejte více z kategorie Akumulátory 18 V

Zboží stejné značky

Prozkoumejte více od značky DeWALT