Vybavení do provozoven
Aku strunové sekačky - verze bez aku

DeWALT DCMAS5713N (verze bez aku) aku motorová jednotka Split Boom

3.0 (11)
5 090 Kč

Povedený kousek DeWALT DCMAS5713N (verze bez aku) aku motorová jednotka Split Boom od našeho známého výrobce DeWALT pohodlně dostanete aktuálně napořád výhodně. Teď za akční cenu 5 090 korun.

EAN: 5035048737019
Dostupnost: Skladem
Výrobce/Značka: DeWALT
Prodejce: Ruční-nářadí.cz

Ekonomičtější řešení nářadí pro zahradní práce. Jediná motorová jednotka pro řadu zahradních vyměnitelných nástavců, včetně strunové sekačky, křovinořezu, tyčových nůžek na plot a tyčové řetězové pily. Díky dobře vyvážené konstrukci a dělené hřídeli nabízí kompaktní rozměry, které zajišťují snadné ukládání a přepravu. S odolným krytem baterie Xenoy™ a ramenním popruhem je motorová jednotka připravena odolat nárokům každodenního použití.

  • Motorová jednotka pro různé aplikace: Řada nástavců pro běžné venkovní práce jako je sekání trávy, údržba keřů a stromů či úprava plotů.
  • Výkonný bezuhlíkový motor: Motor s kovovým krytem poskytuje delší provozní dobu, vyšší životnost, odolnost a výkon pro efektivní provedení zahradních prací.
  • Dvourychlostní ovládání s variabilními otáčkami: Možnost volby mezi nízkými otáčkami (0-5600 ot./min) a vysokými otáčkami (0-6600 ot./min) pro optimální přizpůsobení různým pracovním úkolům.
  • Odolný kryt baterie Xenoy™ s Ramenním Popruhem: Kompaktní a odolný design s krytem baterie Xenoy™ zajišťuje bezpečné a pohodlné používání, zatímco ramenní popruh zvyšuje uživatelský komfort při práci v zahradě.

Součástí dodávky

  • ramenní popruh
  • bez aku a nabíječky

Detaily

Napětí akumulátoru 18-54 V
Volnoběžné otáčky 0-5600, 0-6 600 ot./min
Typ akumulátoru Verze bez akumulátoru
Výrobce DeWALT
Hmotnost 4,8 kg

Porovnání cen

Ruční-nářadí.cz
DeWALT DCMAS5713N (verze bez aku) aku motorová jednotka Split Boom
5 090 Kč

Zboží stejné značky

Prozkoumejte více od značky DeWALT