Vybavení do provozoven
Zahradní nůžky

GARDENA EnergyCut 750 B pákové nůžky na větve

2.7 (6)
1 604 Kč

Tento oblíbený výrobek GARDENA EnergyCut 750 B pákové nůžky na větve od značky s dobrým jménem GARDENA jednoduše můžete pořídit u nás nyní ve výhodné akci. Produkt momentálně prodáváme za 1 604 Kč vč. DPH

EAN: 4078500043465
Dostupnost: Skladem
Výrobce/Značka: GARDENA
Prodejce: Ruční-nářadí.cz

Ruční nůžky na větve EnergyCut 750 B (12007-20) s integrovaným převodem jsou výkonným nástrojem pro stříhání čerstvého dřeva. Díky dvěma broušeným nožům se při střihu těsně minou a zanechávají za sebou přesný a čistý řez.

Přesnost a velká úspora síly

Precizně broušené nože nůžek EnergyCut 750 B s nepřilnavým povlakem nabízejí ideální stříhací geometrií a integrovaný převod napomáhá při úspoře síly při stříhání. Nárazníky ze speciálního plastu navíc účinně chrání zápěstí obsluhy.

Pohodlná rukojeť ErgoTec

Hliníková páková ramena a ergonomicky tvarované rukojeti s měkkými prvky poskytují požadované neklouzavé vlastnosti a zaručují snadnou manipulaci a bezpečnou práci.

Efektivní střih s dvojicí břitů

Dva broušené nože se při střihu těsně minou a zanechávají za sebou přesný a čistý řez. Nůžky na větve EnergyCut jsou proto ideální pro stříhání čerstvého dřeva. V případě potřeby lze nože znovu nastavit.

Detaily

Hmotnost nářadí 1.1 kg
Balení kartonová krabice
Délka 750
Max. průměr větve 42
Teleskopická násada ne
Typ výbrusu nože dvoubřité
Výrobce GARDENA

Kde koupit

Ruční-nářadí.cz
GARDENA EnergyCut 750 B pákové nůžky na větve
1 604 Kč

Související produkty

Prozkoumejte více z kategorie Zahradní nůžky

Zboží stejné značky

Prozkoumejte více od značky GARDENA