Vybavení do provozoven
Potřeby pro domácí mazlíčky

Stůl na stříhání psů 805 x 460 mm 70 kg 1 smyčka police - Potřeby pro domácí mazlíčky physa

4.0 (2)
1 999 Kč

Hodně oblíbený produkt Stůl na stříhání psů 805 x 460 mm 70 kg 1 smyčka police - Potřeby pro domácí mazlíčky physa od společnosti physa snadno seženete právě nyní opravdu levně. Aktuálně výhodně za 1 999 Kč

EAN: 4062859154965
Dostupnost: Skladem
Výrobce/Značka: physa
Prodejce: Expondo
Stůl na stříhání physa je ideální pro soukromé i profesionální použití - například v psích salonech. Díky své nízké hmotnosti a skládací konstrukci je stůl pro úpravu psů ideální také pro mobilní použití na akcích, jako jsou výstavy domácích zvířat. Díky robustní konstrukci a protiskluzovým gumovým nožičkám je skládací stůl na stříhání vždy bezpečný a stabilní. Stůl pro stříhání psů a koček je obzvláště bezpečný. Pogumovaný protiskluzový povrch zajišťuje dobrou přilnavost čtyřnohých přátel. Popruh se zapínáním na patentku zaručuje profesionální a efektivní práci i s rozrušenými zvířaty. Celkové rozměry 805 x 460 mm zároveň poskytují velkorysou plochu a ergonomickou výšku. Police poskytuje prostor pro zařízení o hmotnosti až 10 kg.

 Konstrukce střihacího stolu nabízí maximální stabilitu v kombinaci s odolností. Trubkový ocelový rám o tloušťce 0.9 mm bezpečně podpírá pracovní desku z MDF o tloušťce 18 mm s protiskluzovou 18 plastovou vrstvou (PVC) o tloušťce mm. Všechny materialy přesvědčí svou vysokou odolností a snadno se čistí - hygienická práce a profesionální dojem jsou s černým nůžkovým stolem od společnosti physa zaručeny!

Porovnání cen

Expondo
Stůl na stříhání psů 805 x 460 mm 70 kg 1 smyčka police - Potřeby pro domácí mazlíčky physa
1 999 Kč

Související produkty

Prozkoumejte více z kategorie Potřeby pro domácí mazlíčky

Zboží stejné značky

Prozkoumejte více od značky physa