Vybavení do provozoven
Laboratorní příslušenství

Vakuové čerpadlo klimatizace pro hořlavá chladiva 186 W dvoustupňové provedení - Laboratorní příslušenství ulsonix

3.6 (5)
2 799 Kč 4 499 Kč 38% Sleva

Tento velmi žádaný výrobek Vakuové čerpadlo klimatizace pro hořlavá chladiva 186 W dvoustupňové provedení - Laboratorní příslušenství ulsonix od skvělé značky ulsonix pohodlně seženete u nás právě za rozumné peníze! Výhodně teď u nás za 2 799 korun!

EAN: 4062859205759
Dostupnost: Skladem
Výrobce/Značka: ulsonix
Prodejce: Expondo
S výkonným vakuovým čerpadlem pro klimatizace rychle a efektivně vytvoříte nízkotlaké prostředí nebo vakuum v uzavřených nádobách, jako jsou chladicí systémy. Speciálně navrženo pro použití v prostředí s hořlavými chladivy, jako je R32 nebo R600A. Kromě toho lze čerpadlo klimatizace využít také v mnoha domácích i profesionálních oblastech, například při údržbě automobilů nebo vakuovém balení.
 Vakuové čerpadlo pro klimatizační systémy s chladivem R32 nebo podobnými chladivy pracuje obzvláště efektivně díky dvoustupňovému provedení, protože velmi účinně minimalizuje zpětný tok plynu. Speciální konstrukce tak zvyšuje čerpací výkon a umožňuje dosáhnout podtlaku až 15 μm. Díky výkonu 186 W dosahuje tento model průtoku 58 l/h, a pracuje tak velmi rychle. Čerpadlo pro klimatizace zároveň vyniká extrémně tichým provozem s nízkými vibracemi, což je bezkonkurenční výhoda zejména v profesionálním prostředí, jako jsou laboratoře. Čerpadlo chladiva je vyrobeno z vysoce kvalitních materiálů a nabízí spolehlivé a dlouhodobé používání. Další výhoda: Díky přímému pohonu motoru v kombinaci s dvoustupňovou konstrukcí spotřebuje čerpadlo méně energie než srovnatelné modely, a pracuje tak mimořádně úsporně i po dlouhou dobu.

Porovnání cen

Expondo
Vakuové čerpadlo klimatizace pro hořlavá chladiva 186 W dvoustupňové provedení - Laboratorní příslušenství ulsonix
2 799 Kč

Související produkty

Prozkoumejte více z kategorie Laboratorní příslušenství

Zboží stejné značky

Prozkoumejte více od značky ulsonix