Vybavení do provozoven
Laboratorní příslušenství

Vývěva manometr 15 L/min bez oleje - Laboratorní příslušenství Steinberg Systems

4.6 (12)
6 699 Kč

Nejprodávanější výrobek Vývěva manometr 15 L/min bez oleje - Laboratorní příslušenství Steinberg Systems od společnosti s dlouholetou tradicí Steinberg Systems snadno seženete ještě dnes za výhodnou cenu! Nyní zakoupíte za 6 699 Kč včetně DPH

EAN: 4062859180636
Dostupnost: Skladem
Výrobce/Značka: Steinberg Systems
Prodejce: Expondo
S bezolejovou vakuovou pumpou z průmyslových dodávek Steinberg Systems získáte kompaktní a výkonné zařízení. Usnadní vám každodenní práci v různých oblastech, například v laboratořích pro testování potravin, léčiv, nápojů a pitné vody, při stanovení nerozpuštěných látek nebo při předúpravě vzorků.. 
Na rozdíl od mnoha jiných čerpadel, která vyžadují výměnu oleje po použití, tento model používá výkonné malé membránové čerpadlo. Elektrická vývěva tak zároveň zaručuje čisté prostředí bez znečištění systému. Mit einer Leistung von sparsamen 30 W erzeugt die Vakuumpumpe ein Ansaugvolumen von 15 l/min und arbeitet kontinuierlich über lange Zeiträume auf einem Niveau von 80 000 Pa.
 
Malá vývěva boduje svými kompaktními rozměry, díky nimž je ideální pro mobilní použití a které umožňují její prostorově úsporné uložení po použití. Vakuová pumpa je zároveň elektricky intuitivně ovladatelná: Stačí ji připojit k elektrické síti, připojit ke gumové hadici a zapnout. Aktuální tlak můžete na první pohled zjistit pomocí snadno čitelného manometru. Díky ochraně proti přetížení, přehřátí a zkratu a robustní a odolné konstrukci pracuje vývěva pro laboratoře spolehlivě po mnoho let. 


/div>

Porovnání cen

Expondo
Vývěva manometr 15 L/min bez oleje - Laboratorní příslušenství Steinberg Systems
6 699 Kč

Související produkty

Prozkoumejte více z kategorie Laboratorní příslušenství

Zboží stejné značky

Prozkoumejte více od značky Steinberg Systems